Pred setvu kukuruza država ukinula subvenciju za gorivo, skuplje seme, đubrivo i nafta

Ostavite komentar


  1. Pa , sto ne izadjete da blokirate puteve?! Znali ste da se bunite kad vam sa 14000 din.,snizili subvencije na 12000 din, e pa sad imate 4000 din., po ha i citite!. A ne bi ste da nervirate vlast. E pa onda nista!

  2. Danas je na tv sns2 gostovao poslanik koji kaže da ministrastvo finansija i država nemaju način za suzbijanje šverca regresiranog goriva za poljoprivredu.U svetu je ta ,,nafta,,zelene boje i sipa se u poljoprivredne mašine.Ukoliko se kontrolom goriva ustanovi da je u rezervoaru zeleni dizel to vozilo gubi pravo da se registruje bilo gde u državi ,jednostavno broj šasije dobije zabranu,skidaju se tablice i isključuje iz saobraćaja,nema sudjenja,nema žalbi,kazna je fiksna.da li će iko da se kocka da mu se poništi saobračajna autobusa,kamiona,bagera…..Komisija samo uzima uzorke i šalje u državnu laboratoriju,koja automatski izbacuje vozilo iz saobračaja.Rešenje postoji,ali akcize su dobar sistem za pljačkanje poljoprivrednika.Očekivati od
    Malog i Marijana uz Krku da pomognu poljoprivredu je priča u kojoj Titanik postaje brzi voz.

  3. Ja se sjecam da su kod nas u selu na pumpi za izbore delili po 30 litara nafte seljacima koji glasaju zna se za koga. Bila guzva. Nije mi vas zao uopste sami ste to birali.

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 19. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bilja Krstić, muzičarka

Postoji mnogo razloga i načina da podržimo Danas. Jedan je da postanemo članovi Kluba čitalaca Danasa.