Prijava za 100 evra: Otvoren link za drugi krug pomoći mladima, evo kako da se prijavite

Druga pomoć mladima u 2022. godini

Ostavite komentar


  1. opusteno, sve ce te vi ili vasi roditelji da vracate. dzabe vam veliki vezir ovo ne daje. uzivajte sad, ali kad treba da se vrati, nema kukanja!

  2. Dajte im posao, kakve crne 100 evra. A, nema posla, 100.000 političara uzurpiralo sve državne resurse…

  3. Kada ću ja, koja primam minimalnu zaradu, dobiti regres i topli obrok. Ko će mom maloletnom detetu pomoći. Radim kao magarac, a plata minimalna.

  4. Kada se u medjuvremenu izvadi nova lična, da li se automatski updajtuje prethodna prijava, ili moram da napravim novu prijavu s novim brojem lične?

  5. Ovo je sramotno!!! Zašto ne pomognete osobama od 16 godina pa na dalje osim penzionera?To bi bilo prihvatljivo za građane!Šta da radimo mi koji sada imamo iznad 40 godina,učestvovali smo u ratu 1999.godine kao redovni vojnici?!Bilo je dobro što smo sprečili invaziju a sada država ne obraća pažnju na nas!!! Sramota i velika bruka!!!

  6. 5. Maja sam produžio ličnu kartu, ponovo ukucao JMBG i adresu lične karte ali mi piše da su podaci neispravni.
    Kome mogu da se obratim ako mi te pare ne legnu u izrečenom roku?

  7. Bilo je reci da ce tih 100 evra primiti i konrisnicici socijalne pomoci pa nista.Tako da ja sa cetvoroclanom porodicom zivim od svega 27000 na mesecnom nivou sto je sramota a oboje dece male jedno je cak na aptamil mleku koje mu traje 3 dana sramota vise.Da mi je muz zdrav da mize ici da radi bilo bih drugacije ali zbog bolesti kicme ne moze.Svaki put cekam taj 20 _ti u mesecu za sva primanja koja nam traju nedelju dana a posle samo mozemo da uzmemo sisarku.SRAMOTA za sve sto se radi u ovoj nasoj drzavi.Besna sam na sve jer sam jutros ceo grad obisla ne bih li nasla 1 l ulja i kilo secera i naravno nisam nasla a kazu da ce biti.Jos jednom SRAMOTA

  8. U februaru sam produžila ličnu kartu, kada sam se ponovo prijavljivala, piše da su neispravni podaci. Prijavila sam problem, medjutim nema odgovora. Da li još neko ima ovaj problem?

  9. Zašto se 100€ za mlade isplaćuje tri dana,a za penzionere 200€ u jednom danu?

  10. Prošle godine su prijave bile u Maju za decu koja su u tom trenutku imali 16g a ove godine je pomoć za decu rođenu posle 21.Novembra . Tako da sva deca rođena između su oštećena od strane države sa nečijim velikim propustom.

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Vasil Hadžimanov, muzičar

Danas su jedine novine koje nepristrasno izveštavaju o stvarima u zemlji i jedini prozor u istinu.