Koliko godina treba da radite, odnosno koliko plata vam je potrebno da biste stekli prosečan stan u Beogradu?

Ostavite komentar


  1. A sto bi kupovali stan u Beogradu?Da ga izdajemo studentima ili turistima,da ga skupo prodamo?Pa tako se decenijama radi u vecim gradovima,ali sada imamo depopulaciju i ispraznjenost uže Srbije,sansa za razvoj poljoprivrede.

  2. 55m pristojna lokacija, dobra zgrada, nije širi centar. 150 000€ + garažno mesto 25 000€.

  3. Šta se uopšte zanosite statističim podacima, i šta uopšte znači ovaj podatak ‘da se plata ne troši’ osim što frustrirate čitaoce?

  4. Po ovoj računici za Beograd treba 11 godina sa neto mesečnom platom od 980 evra i više…Ja nisam uspela za sve ove godine da dobacim preko 80.000,00 din. mesečno neto….

  5. Otprilike,milenijum,ali pod uslovom da se odreknete svih poroka,grickali a,letovanja u Gručkoj i dočeka Nove godine na Trgu?

  6. Podići lestvicu za penzionisanja na 70 godina radnog staža. Ko ima ispod prosečnu platu podići na 85 godina.

  7. Pobegneš u Nemačku gde niko ni nema stan u vlasništvu i baš te briga.

  8. Da ga nisam već kupio, mogao bih ga otplatiti za 3 godine. I to uz normalno trošenje za sve što mi je potrebno.

  9. Kako je onomad za vreme ratnog stanja preko stranke predsednik SNS-a kupio stan u centru BG-a za tepsiju ribe…

  10. Koja je penta ovako nebuloznig teksta? Od plate se kupuje prvo hrana pa sve ostalo. Stanovanje je samo deo troskova i trenutne cene pokazuju pravu bedu i siromastvo gradjana Srbije.

  11. @,Grandiozni Grandoje
    A na kojioj mapi si ti video Nemacku ❓Mi imamo dvoje dece u Nemackoj Sin ima stan od 120kvadrata a kcerka ima kucu sa ogromnim placem .Obadvoje su inzenjeri i imaju dobre firme.A cak i radnik sa prosecnom platom moze sa malo odricanja da lakse kupi stan nego radnik u Srbiji,samo sto Nemci ne ulazu svoj zivot u mrtve stvari vec zive svij zivot.

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 13. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bisera Veletanlić, muzičarka

Danas je list koji je društvu apsolutno neophodan. Šteta što nema više listova poput Danasa.