Protiv Dalibora Arbutine četiri tužbe za mobing

Zlostavljanje spremačice Gordane Sušić počinje od trenutka kada je "videla nešto što nije trebalo da vidi"
Bivši i sadašnji radnici JP "Nuklearni objekti Srbije" optužuju v. d. direktora za zlostavljanje na radu

Ostavite komentar


  1. dokle je dosla ova nasa Srbija,sa spremacicama se obracunavaju vajni direktori,sramota.

  2. Sve sami neradnici. Pomenuti Dragan K. je dobio otkaz zato sto je otvorio bolovanje i za to vreme radio u inostranstvu. Za to postoje dokazi i otkaz je dobio po zakonu. Tuzbe za mobing su besmislene sto ce potvrditi i sud. Zelimira Ilic je produzena ruka Uranije L. K. potpredsednice Tadiceve stranke koja je bila predsednik UO za vreme zutih. Uranija ne bira sredstva da dodje na celo ovog javnog preduzeca. Pozivam novinare da dodju u JP NOS i licno se uvere sta se i kako radi. Prvi put od osnivanja plate se isplacuju redovno. Poslovna godina se zavrsava u plusu, visak para se uplacuje u budzet. Broj sluzbenih vozila je prepolovljen, plate su smanjene… drugim recima, zna se neki red.

  3. Ovde bi trebalo istražni organi da se pozabave malo. Dal je moguće da čovek 2 godine nelegalno rukovodi ovako važnim preduzećem. Udaljiti ga sa mesta direktora i obavezno preispitati sve odluke,procesuirati pred sudom zbog uzurpacije.

  4. E moj Petre, očigledno da ne izlaziš iz kabineta direktora čim tako lupetaš. O kom zakonu ti pričaš, istekli su mu svi zakonski mandati, nema ugovor i na osnovu čega prima platu i koliku, o kom prepolovljenom voznom parku ti pričaš. Jedno vozilo je slupano, a drugo poklonjeno. Uterao je strah u kosti zaposlenima, deli otkaze bez opomene. Zašto nije jadnu čistačicu kaznio odbijanjem od plate ili nekom drugom merom, a on odmah otkaz. Klasični siledzija na položaju. Ugasio je polikliničku sluzbu samo da bi sklonio jednog čoveka, i sada zaposleni iz tog sektora nerade ništa. To je strašno.Koje plate je on smanjio Petre, on je samo povećao plate tebi i ljudima u kabinetu, raspitaj se malo, a Jagoš prethodni direktor je smanjio plate. Vadi se na žute, pa on je bio žuti, pa crveni, a sada je plavi. Stvarno bih voleo da znam šta je jadna čistačica videla, pa joj dao otkaz,uništio zdravlje i skratio život za 10 godina.

  5. Zelmira Ilic je dozivela da joj se desi isto ono sto je ona uradila kad je dosla da radi u Institutu Vinca, u medicinskoj zastiti. naime NOS je ubacen u Institut da bi podigli kredit. A Zeljka je cim je dosla da radi, kao clan DS cim je postala director medicinske dala je otkaz nasem Ljekaru, nekoliko godina prted penzijom. Inace je pok. Ljekar Voja skorto ceo svoj radni vek lecio saradnike Instituta. Tako da me njena sudbina uopste nije pogodila. Sve se vraca sve se placa u zivotu.

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 18. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Gordana Bjeletić, novinarka

Dnevni list Danas su jedine profesionalne novine u Srbiji.