Radnici najavljuju totalnu obustavu rada

Regres bio i ostao sporan u pregovorima menadžmenta i sindikata Fijat Krajsler plastika

Ostavite komentar


  1. Fijat bez Srbije i njenih (ne)radnika moze a Srbija sa svojim (ne)radnicima moze samo da se slika…

    1. Na tvom mestu se ne bih pozivao na logiku. Fiat ne može da u Evropi pronađe jeftiniju radnu snagu a onolike subvencije nigde u svetu. Fiat nije najprodavanija marka ni u Italiji, i opstaje jedino neprekidnim udruživanjem sa sličnim firmama, kojima budućnost takođe nije obećavajuća.

  2. Stva FCA-a je ustvari realan s obzirom na veliki period neplacenog odsustva! Ono sto ovde smrdi je sto FIAT nema strategiju i taktiku a jasno je da se vce godinama prodaja smanjuje! U takvom slucaju se ne spava i neceka kolaps nego se nesto preduzima, takode i sa strana Vlade jer drzava Srbija je suvlasnik i obe strane spavaju cekajuci da ona druga nesto ucini. FIAT ne cini jer ima sigurno neke svoje planove a Vlada jer ne zna sta bi!

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 15. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Dragan Velikić, pisac

Danas su jedine dnevne novine koje ne uređuje podzemlje.