Radosavljević: Vučić je prihvatio princip ‘dve hiljade za gospođu’ i potrošio 1,9 milijardi evra

Ostavite komentar


  1. Znaci kredit od 10 miliona koje vracamo danas a koje smo uzeli u Titovo vreme je ogroman problem a 2 milijarde koje diktator razbacuje da bi ostao na vlasti je ok. Samo glupav narod moze da glasa za ovog bahanaliju.

  2. ceo svet daje pomoć svojim građanima tebi lako pored plate za ispit se zna cena i to je javna tajna za tebe

  3. Ne znam šta je prihvatio ali mojim roditeljima će mnogo značiti finansijska ‘inekcija’

  4. Koja je razlika izmedju ekonomista i nadrilrkara. Nikakva, i jedni i drugi gataju u bob.

  5. Koliko ja vidim Vucic mnogo vise ulaze nego sto trosi. Vratio nam je drzavu ‘na noge’ i opet pojedincima nije dobro.

  6. Od tigra za koju godinu ima da setamo gace na stapu.E ludi narodeee naka nam je Bog u pomoci

  7. Zalosno je sto je ogroman broj ovakvih „profesora“ i njegova teorija je za ogranicene sa puno,puno supljina

  8. Dobar tekst ja vas molim da objavite da poreska uprava reketira preduzetnike i naplacuje blokira porodicne firme samo da se skupi novac bas za ovo o cemu pisete vreme ce da im sudi u Jagodini poreska radi kao mafija cist reket i sve to u budzet istinito i zalosno

  9. Samo da skrenemo pažnju, da je gospodin profesor na privatnom Fakultetu za ekonomiju, a ne na Ekonomskom fakultetu Univerziteta Beograd. To je jedan od onih gde umesto 4 diplomirate za 1 godinu i dobijete mašinski mozak.

  10. U pravu ste profesore, sve smo razumeli. Bolje je imati 80% duga u odnosu na BDP od 43 milijade dolara, nego 59% duga u odnosu na BDP od 61 milijarde. Mada, na kakvom fakultetu radite, verujem da i stvarno mislite da je to bolje.

  11. Da narod nije toliko neuk i povodljiv shvatio bi da ga manipulišu na sve moguće načine. Ali to je deo populacije koji je spreman sve to da proguta i Vučić se samo tom delu populacije i obraća. Ti veruju da im on to poklanja jer je široke duše. A što tim „poklinima“ većini nije nadoknadio ni kamatu za one 4 godine kada im je oteo deo plate i penzija. Umesto da zahtevaju da odgovara za te nezakonite radnje oni mu viču Aco srbine., kao što i Cecu zovu srpska majka. Jadni smo mi sa takvim Srbima majkama.

  12. Sad će opet da skoči cena goriva…pa cena cigareta i td…et su pare da se pokrije

  13. Informisite se malo, radi se o Helicopter money koje mmf daje svim drzavama kao pozajmicu navodno da podpomognu narodu da preguraju krizu a ustvari da testiraju novu finansijsku metodu koja ce biti primenjena u narednih 10 godina a to je da ce svaki gradjanin imati mesecna primanja od drzave jer ce robotika preuzeti 50% poslova ljudi. Izucite malo materiju pre nego sto krenete da pljujete vlast koja radi samo ono sto joj se kaze . pozdrav

  14. Tako je
    Kazi ti nama da Opozicija nece dati nikakvu pomoc Gradjanima ako Dobiju Izbore
    Jel tako Gosn Radosavljevicu

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Antonela Riha, novinarka

I pre nego što sam se učlanila u Klub čitalaca Danasa kupovala sam jedino Danas.