Radović: Veći regres i subvencije ne rešavaju glavni problem malinara

Ostavite komentar


  1. Postovani malinari, zasto ste prodali hladnjacu koju ste dobili od drzave Srbije.

    1. Nisu je prodali malinari..
      Lobi koi je xteo da ugusi istinu tržišta jer je ta xladnjaca 2008 platila malinu 2.65€..isli su svim silama da to uniste…na celu sa sadasnjim podpresednikom privredne komore draga Anastasija..veoma si ne upucena

  2. Postovani, proizvodaci ovi podatci koje iznosi Radovic su netacni jer pricati o osiguranju a nikada ni gram maline nije osigurao a uz sve njegove bisere pa on nema na njega ni registrovano gazdinstvo a sva malina mu je na zemljistu pod zakupom a sto se tice nekih zakona i uredbi oñ se u to ne razume i ko vise moze verovati coveku koji je i u svom selu nepostovan i svi ga oslovljavaju kao PREVARANT. Na zalost i nije on samo zlo po malinare krenulo se od Arilja sa osnivanjem Pokret Saveza Srpske maline pa na pomolu jos jedna buduca prevara za nas malinare. Mislim da je konacno doslo vreme da proizvodaci misle svojom glavom a ne da ih predvode ljudi sumnjivog morala i karieristi koji nas samo svadaju sa hladnjacarima a neprate svetska zbivanja u proizvodnji maline i uopste svog voca.

Ostavite komentar


Ekonomija

Veliki broj falsifikovanih proizvoda na tržištu: Kako da ih prepoznate? 9

Veliki broj falsifikovanih proizvoda na tržištu: Kako da ih prepoznate?

Sa prazničnim periodom povećava se i potrošnja, čak i za 40 odsto. Nakon poslednjeg otkrića falsifikovanih proizvoda, potrošači će osim o cenama morati da vode računa i o kvalitetu namirnica. Marko Dragić iz Nacionalne organzacije potrošača rekao je za RTS da se može očekivati da je na tržištu u Srbiji veliki broj falsifikovanih proizvoda i da građani koji su ih uočili mogu da ih prijave tržišnoj i poreskoj inspekciji.

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Srđan Gojković Gile, muzičar

Pozivam sve one koji čitaju Danas da ga podrže tako što će se učlaniti u Klub čitalaca Danasa i tako podržavati nezavisno novinarstvo.