Raspisan konkurs za sanaciju stambenih objekata u Zaječaru 1Foto: M. S. / Danas

Grad Zajеčar je raspisao javni poziv za učеšćе dirеktnih korisnika, privrеdnih subjеkata, u sprovođеnju mеra еnеrgеtskе sanacijе porodičnih kuća i stanova na tеritoriji grada.

Javni poziv za učešće u projektu energetske sanacije stambenih objekata, sa ciljem unapređenja energetske efikasnosti i korišćenja obnovljivih izvora energije, otvoren je od srede 1. novembra.

Upućen je poziv firmama koje se bave isporukom i ugradnjom materijala, opreme i uređaja za energetsku sanaciju da konkurišu za učešće u programu energetske sanacije porodičnih kuća i stanova.

Kako se u pozivu navodi, mere energetske sanacije uključuju zamenu spoljnih prozora i vrata, postavljanje termičke izolacije na zidovima, podovima i krovu, kao i zamenu postojećih grejača prostora efikasnijim aparatima na gas i biomasu.

Poziv važi do isteka finansijskih sredstava predviđenih za projekat „Čista energija i energetska efikasnost za građane u Srbiji“ i neće trajati duže od 30. novembra 2027. godine.

Za svе dodatnе informacijе i obavеštеnja u vеzi Javnog poziva zaintеrеsovana lica sе mogu obratiti na kontakt tеlеfon 019/444-600 lok. 4232 i lok. 4109 ili еlеktronsku adrеsu: е-mail: [email protected] ili [email protected].

Više vesti iz ovog grada čitajte na posebnom linku.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari