RGZ: Izdavanje lista nepokretnosti i kopija plana samo digitalno

Ostavite komentar


  1. Pa da, mi bezveznjaci koji radimo sve vreme u uslužnoj delatnosti, reke građana uplaćuju kod nas račune, plate su nam za par crvenih više od državnog davanja pa su nam to i isplatili, mi možemo da radimo bez straha od virusa i mi ne možemo da se socijalno distanciramo. Dokumente od katastra već čekamo preko godinu dana, a na ovaj način ćemo ih dobiti malo morgen. Da nisam pristojna jedna gospođa, sad bih opsovala.

  2. Danas sam bila u lokalnom katastru da bi mi rekli da su podaci poslednji put ažurirani pre 7 dana?! Ovo je jako veliki problem koji može da se lako zloupotrebi. Prosto ne verujem da u 21. veku ovo ne može da se prepusti automatizovanom procesu – koliko sam shvatila svaki lokalni katastar na kraju dana šalje sve izmene u toku dana na FTP – ali sistem im očigledno ne radi.

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Antonela Riha, novinarka

I pre nego što sam se učlanila u Klub čitalaca Danasa kupovala sam jedino Danas.