RGZ uvodi sistem koji beleži efikasnost zaposlenih i razdvaja rad od nerada

Ostavite komentar


  1. Šta će biti sa predmetima koji su stari po 6-7 godina i zbog kojih stoje svi noviji zahtevi na jednoj parceli? Da li će se neko setiti da reši zahteve građana iz 2011-2012-2013…godine i kada?

  2. Laž, laž, hiljade laži svkog dana. Sve smrdi od glave. Beogradska administracija (ovo beogradska je namerno i istinito) čini sve da život u Srbiji obesmisli i onemogući. Predmeti pod žalbom su ranije kod Velje Ilića a sad kod ove Mihajlovićke stajali i stoje godinama ne rešeni. Sve ovo je zaista poražavajuće. Najobičnje stvari su pakao u Srbiji. Teško da ima gore države u kosmosu. I zato se raspala, a tek će se raspadati. PS: Srbin, advokat. 60 godina.

  3. Da li bi direktor Draskovic bio tako ljubazan da se bar nasali i objasni nama gradjanima zasto se godinama kod njega u RGZ Beograd ceka na resavanje zalbi, dok lesinari kruze i nude svoje usluge za nekoliko hiljada EUR kako bi ubrzali resavanje istih kod vas gospodo. Nije li i to korupcija, ili mozda nije?. Opste je poznato, bar nama dobro upucenim da je nekoliko hiljada zalbi izgubljeno dok su se nalazile kod ministarke nad ministarkama Mihajlovic. Zanima me da li cete, i kada cete naci softversko resenje i kod vas u RGZ i time pomoci nama gradjanima da konacno docekamo resenje od vas iz Beograda po zalbi.Veci deo tih zalbi je potpuno neosnovano, podneto zbog odredjenih interesa, uglavnom iznude novca, i nije mi jasno zasto vam je potrebno nekoliko godina da donesete resenje. Da li je moguce da ste potpuno slepi i gluvi kada je rec o problemima koji se ticu vas u Beogradu, ali ste vrlo revnosni kada se radi o sluzbama u unutrasnjosti. Razmislite dobro o ovom, jer je sve istina, od reci, do reci gospodo borci protiv korupcije.

  4. zasto se me tear predmeti konverzije beznaknade sto he zakon propisapo 2011 godine da ze zavrsi za jednu godinia isto onemogucava ozakonjenje jednostavno potrebnoje platiti te Rgz svesno odrzava korupciju.

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zdravko Šotra, filmski režiser

Danas čitam danas, Danas sam čitao juče i sutra ću čitati Danas zato što je to sve što nam je ostalo od dnevne štampe.