Rusi shvatili da preskupo plaćaju kiriju: Počeli da raskidaju zakupe i iznajmljuju stanove po cenama za domaće stanare

Ostavite komentar


  1. Ne mogu da naprave dar mar jednostavno jer oni traže kvalitetne stanove i ne možeš svaku šupu da mu uvališ za 2000 evra/m² kako su se ponadali naši prodavci. Takvih nema mnogo ostalo je boranija iz 70-ih koja ne vredi ni pola od toga.

  2. Rusi ce se vratiti u rusiju njima amerika i evropa afrika ne treba okrenuce se kini.

  3. I ja sam isto shvatio da preskupo placam hranu gorivo i racune pa sam resio da placam manje.

  4. Eto sad kreće pad cena u narednih nekoliko mjeseci, za godinu dana trideset posto jeftinije

  5. Agencije samo „naduvavaju“ cene,provizija 2% od prodavca i 2% od kupca.Pa vidite i sami cene moraju da padaju,s obzirom na situaciju u svetu verovatno od septembra,oktobra.

  6. Valjevo je grad sa cenama nekretnina još uvek u nekoj prihvatljivoj ponudi.Kuće,stanovi…su u ponudi(da su novije kvalitetne gradnje,bliže centru.)Kuće deljive,sa placem,(zbog parkiranja,i izlaska dece u dvorište). Valjevo je grad,koji ima dobre veze sa drugim gradovima.

  7. Mene zvali iz agencije za stan za koji sam bio zaintresovan pre pola godine. Nude popust 🙂

  8. Evo ja placam kiriju 230e kao i pre 45kv na Bezaniji…Ima i normalnih stanodavaca samo ih treba naći

  9. Baš su pouzdane informacije od strane agencija za nekretnine, kao da mi ne znamo šta je njima u interesu i ko su im vlasnici. Jedva se, između redova, može videti kakvo je tržište nekretnina u Srbiji, kada se više od 90 posto kupuje za keš.

  10. Rusi su shvatili da se rat ne zavrsava tako brzo i da sada moraju razmisljati o dugorocnijim resenjima. Zato se sada informisu pre nego sto plate bilo koju nerealnu cenu stana.

  11. Svako ima pravo da trazi koliko hoce samo je pitanje dali ce da dobije ono sto trazi.

  12. Alavi ratni profiteri i šićardžije! Zinulo im d..e da ugrabe pare na tuđoj nevolji. Lično poznajem „ljude“ koji su stan dobili kao socijalni slučaj, otkupljuju ga po nezamislivo maloj ceni, bez kamate, bez pdv-a, po povlašćenoj ceni a sada ga izdaju Rusima za debele pare.
    Sve te povlastice koje dobijaju od države idu preko nečijih leđa. Za sve to je neko teško radio.
    A oni su ceo život proživeli lenčareći i ne razmišljajući o budućnosti. Još su i „radili“ u državnoj firmi, više su imali slobodnih nego radnih dana, dobili debele otpremnine, imaju debelu penziju i sada još šićare i profitiraju. Mnogi zaista nemaju nimalo obraza.

  13. Ja imam stalne stanare u tri mala stana, nisam povecavala kiriju, ne interesuje me ko hoce vise da plati, vaznije mi je da su mi stanari normalni i vaspitani ljudi, koji tacno sve placaju i postuju sto nisam uvecavala kiriju.

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 18. septembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zdravko Šotra, filmski režiser

Danas čitam danas, Danas sam čitao juče i sutra ću čitati Danas zato što je to sve što nam je ostalo od dnevne štampe.