Šabac pomogao sedam srspkih porodica na Kosovu da zasade jagode

Ostavite komentar


  1. Opozicija i pozicija u Srbiji imaju mnogo više zajedničkog nego suprotnosti. Npr. Odnos prema velikoj Srbiji . Istina, ne znam potpuno pouzdano, možda ima neki kilometar na trasi Karlobag, Karlovac Vivovitica da se usaglase. Takođe, kad je u pitanju crkva, nema neslaganja ni u nijansama. U tom smislu me, u ovom konkretnom slučaju zanima, šta će pop na sađenju malina. Da li je sadio ili je samo bajao?

      1. Sramoto srbska za Pravoslavnog Vladiku kažeš „pop“. Vidi se iz kogmiljea dolaziš judeo masonsko komunjarskog iz istog je i Veliki vodja

  2. Nova stratigija botovskog spinovanja je na delu: svi su oni isti! Još samo da počnu da razlikuju jagode od malina.

    1. … i popa od protivgradne rakete. Ako je nesto isto a imas osecaj da ne bi trebalo da bude, ucini razliku. Ako je isto. Meni ce dokazati da nije isto ako ih kad dobiju pare od jagoda ubede da kupe hladnjacu (za jagode, ne za ljude) a ne novi audi, da ne prodju kao jagodici u Macvi.

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ognjen Radonjić, profesor

Iz Danasa u bolje sutra.