Šabačka Toplana snizila cenu grejanja za deset odsto

Pioniri elektronergetske efikasnosti

Ostavite komentar


  1. Razlog smanjenja cene grejanja je smanjenje cene prirodnog gasa.Građani u Srbiji treba da postave pitanje Toplanama: Koja je cena gasa sada a kolika je bila prošle godine u ovo vreme?
    Građani bi bili iznenađeni kada bi čuli da je gas pojeftinio 30 %.
    Neto dobitak Beogradskih elektrana u 2019. godini je bio oko 35 miliona evra. U 2020. će imati neto dobitak u iznosu od minimum 50 miliona evra.Tako da narod treba da zna da im i demokrata Zelenović i radikal Vesić skidaju kožu sa leđa.

  2. Zato su smanjili protok u podstanicama i grejanje je lošije nego ikada u Šapcu. U 7 ujutru se tek uključuje, i mi koji radimo cvokoćemo dok se spremamo za posao. Navodno greju od 6 sati. Nikada ne greju celu noć, na najvećim mrazevima kao sada, pucaju cevi i smrzavamo se. Upravo danas 13.01. Trkalište je bez grejanja u 14h zbog kvara.

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 13. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Gordana Bjeletić, novinarka

Dnevni list Danas su jedine profesionalne novine u Srbiji.