Sajam hortikulture u Kragujevcu 1Foto: Z. S. M.

Sajam hortikulture održaće se od 28. do 30. aprila 2023. na Šumadija sajmu u Kragujevcu. Manifestaciju organizuje Šumadija sajam pod pokroviteljstvom grada Kragujevca.

Direktor sajma Aleksandar Štajn ističe posebno zadovoljstvo činjenicom da Šumadija sajam organizuje najveći sajam hortikulture u regionu sa rekordnim brojem izlagača.

Na sajmu će se predstaviti oko 100 izlagača sa bogatom izlagačkom ponudom.

Posetioci će biti u prilici da na jednom mestu pronađu sve neophodno za opremanje dvorišta i bašta po izuzetnim sajamskim cenama.

Sajam okuplja veliki broj izlagača iz cele zemlje, među kojima velike firme i individualne proizvođače, kompanije koje se bave izradom letnjikovca, uvoznike i distributere semenske robe, sadnog i dendro materijala, cveća i dekorativnog bilja, travnatog busena, saksija i prateće opreme, supstrata i treseta, zalivnih sistema, parterske galanterije, fontane, baštenske figure, baštenskog alata i mašina.

Distributeri baštenskog nameštaja će na sajmu hortikulture predstaviti aktuelne trendove po pitanju baštenskog nameštaja i nameštaja za terase i balkone.

Radno vreme sajma je od 10 do 20 sati, sva tri sajamska dana, a ulaz je slobodan.

Više vesti iz ovog grada čitajte na posebnom linku.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari