Samo u Kostolcu ulog milijardu evra

Održana edukativna radionica za novinare o velikom investicionom ciklusu EPS-a

Ostavite komentar


  1. Jedino sto ce sapu na te investicije staviti kriminalci koji vladaju ovom zemljom. Na taj nacin stavljaju tapiju na sve resurse – vodu, vazduh, zemlju, sunce.

  2. Izgradnja energetskih postrojenja su za svaku pohvalu. Nacin i procedure na koji se to radi je za svaku osudu. Srpska privreda i svetske Srpske firme, Energoprojekt i druge, iskljucene su iz posla sem kao podizvodjaci koji rade za sitne novce na ivici ili ispod bilo kakve rentabilnosti. Gde su javni TENDERI, ciji se interesi stite tajnim ugovorima, gde je uklucivanje domaceg menadzmenta na kljucna mesta u vodjenju i realizaciji posla. Zar mi u Srbiju moramo da dovodimo Azerbedzance i Kineze da nam rade puteve, nasi ludi ne znaju sta su zemljani radovi, ne znaju da mesaju beton, ne znaju da prave armaturu i za to su nam potrebni stranci. Naravno stranci ne izdaju domacim firmama poslove kroz javnne nabavke vec direktnom pogodbom gde opet prednost i privilegije imaju “ politicki podobni“, cenom je sve pokriveno i krug je zatvoren. A nasi mladi strucnjaci pasos u ruke pa preko „grane“. Racun zna se placaju gradjani kojima nazalos jos nije jasno koliko im je dobro sa mizernim platama i penzijama.

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Srđan Gojković Gile, muzičar

Pozivam sve one koji čitaju Danas da ga podrže tako što će se učlaniti u Klub čitalaca Danasa i tako podržavati nezavisno novinarstvo.