Novi preklopni telefoni Samsung Galaxy Z serije nadmašili očekivanja 1Foto: Samsung

U svetu Samsung uređaja, svaki uređaj ima svoje mesto i svoju ulogu i svi su povezani u jedinstven ekosistem. Bilo da se radi o kućnim ili mobilnim uređajima, budite sigurni da će svi raditi u harmoniji i da ćete u svakom momentu imati kontrolu nad svakim od njih.

Samsung mobilni uređaji igraju glavnu ulogu u ovom savršeno organizovanom sistemu, jer se koriste kao središnje upravljačke jedinice za mnoge uređaje.

Sredinom ove godine lansirana je nova linija uređaja iz serije Galaxy čije performanse, inovacije i neodoljiv dizajn odmah osvajaju srca zaljubljenika u moderne tehnologije. Novi preklopni telefoni Galaxy Z serije nadmašili su očekivanja, predstavljajući Galaxy Z Flip5 sa dosad najvećim spoljnim ekranom na preklopnom telefonu i Galaxy Z Fold5, najlakši i najkompaktniji Galaxy preklop ovih uređaja do sada.

Pametni satovi Galaxy Watch6 i Galaxy Watch6 Classic opremljeni su još naprednijim funkcijama za praćenje fizičkog zdravlja, dok nova serija Galaxy Tab S9 postavlja lestvicu više u kategoriji vrhunskih tableta s modelima Galaxy Tab S9, Galaxy Tab S9+ i Galaxy Tab S9 Ultra.

Svi ovi uređaji, zajedno s već poznatim slušalicama Galaxy Buds2 Pro, mogu da funkcionišu povezano – u jednom ekosistemu koji značajno olakšava vaš svakodnevni život, a istovremeno zabavu podiže na veći nivo.

Svoj Galaxy Z Flip5 ili Galaxy Z Fold5 možete da povežete s tabletom Galaxy Tab S9 kako biste poboljšali gledanje multimedijalnih sadržaja. Galaxy Watch6 ili Galaxy Watch6 Classic možete da povežete sa telefonom kako biste pratili svoje zdravlje, a svi podaci automatski se prenose na telefon radi lakšeg praćenja. Slušalice Galaxy Buds2 Pro omogućavaju uživanje u muzici i sadržaju sa vaših uređaja, sa automatskim prebacivanjem fajlova između njih, uz pomoć opcije Quick Share.

Takođe, novi Galaxy Watch6 i Galaxy Watch6 Classic omogućavaju praćenje zdravlja i upravljanje uređajima putem sata. Ove funkcije dodatno olakšavaju svakodnevne aktivnosti i pružaju vam veću kontrolu.

Povezanost u Samsung ekosistemu olakšava i pojednostavljuje vašu svakodnevnu rutinu, pružajući vam zabavu i praktične prednosti u istom paketu.

U toku je promocija u okviru koje kao korisnik besplatno da koristite YouTube Premium Samsung Galaxy Z Flip5 ili Z Fold5 telefona, možete četiri meseca i bez reklama gledate sadržaje, a takođe i da šest meseci koristite 100GB prostora u okviru One Drive memorije.

Za više informacija o Samsung Galaxy Z uređajima posetite https://www.samsung.com/rs/smartphones/galaxy-z/

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari