Sertifikat za odgovorno preduzeće 1Foto: Jovan Njegovic Drndak

Od 120.000 srpskih firmi koje su predale bilans APR-u oko polovina ima uslova da ispuni visoke zahteve sertifikata poslovne izvrsnosti, naveo je direktor provajdera poslovnih rešenja „Bisnod“ Miroslav Ebard prilikom današnjeg urućenja Gold sertifikata zrenjaninskoj trgovinskoj kompaniji Gomex.

Gold sertifikat uručen je za izvrsno poslovanje. Priznanje bonitetne sposobnosti našeg klijenta je potvrda dugoročnog dobrog rada, potvrđuje sigurnost i odgovorno poslovanje. Sertifikovanje kompanija je međunarodna praksa, ono je vrh rada u svim zemljama. Prati se 450 različitih kriterijuma da bi neka firma dobila ovaj sertifikat – objasnio je Miroslav Ebard u Zrenajninu.

Prema njegovim rečima, kompanija kojoj se sertifikat dodeljuje mora tri godine zaredom imati vodeći rejting, a priznanje se stiče ničim drugim do marljivim radom.

-Najvažnije nam je da naši potrošači znaju šta kupuju. Njihova vernost je najbolja potvrda našeg dugogodišnjeg poslovanja. Druga stvar je poverenje, koje smo dobili od kupaca, dobavljača i poslovnih pratnera. Ovakvi sertifikati pomažu da se to poverenje gradi i širi – objasnio je Goran Kovačević, direktor kompanije „Gomex”,

Kompanija „Gomex“ ovu godinu završava sa prometom od 100 miliona evra, 1670 zapsolenih i 150 objekata.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari