Prete generalnim štrajkom: Sindikat radnika EPS-a traži novi kolektivni ugovor do 7. februara

Ostavite komentar


  1. Dali vas nije sramota,radite u nekoj društvenoj firmi a ustvari ništa neradite. Kad nestane struja u Delu Paraćinske opštine a to se veoma ćestk dešava i ja pozovem EPS da pitam što nestala struja kad nema oluje dobijem odgkvor“pada kiša pa pokisli dalekovodi“ s ćesto grane iskidaju kablove,ps kk to preko leta treba da pokreše, dali vas nije sramota da tražite nekakve kolektivne ugovore. Odem da platim struju ns šalteru u EPSU gospođa mi lepo objasni da nenaplaćuju oni više,A KOJ ĐAVO SEDI TU I PRIMA PLATU OD NAŠIH PARA“pa Ideš u poštu i platiš uz proviziju. Kad se radi remont trafostanica, zamena bandera, sjelica jednom u godinu sve poslove izvode privatne firme a elektrićari iz EPSA rade kod privatnika. Kad dođe prvi u mesecu uzimaju slobodne dane ili bolovanje i idu za dodatne pare da ćitaju brojila,posebno se plaća.Kakvi sindikati traže kolektivne ugovore,vi zajebavste ovaj narod ,poskupeli ste struju a koliko para ode u privatne firme gde rade majstori elektrićari iz EPSA.

  2. Koje budale firma im ide na dobos a oni se raspravljaju o tri ili pet plate za otpremninu i jos jednu kutlacu pasulja u toplom obroku sutra kad vas kupi neko iz sns od para koje su pokrali svima nama nece ni caj da dobijete ma mi smo dijagnoza a ne narod

  3. Opa Djurdjo, topli obrok, regres, otpremnine, poklon čestitke, paketici, trinaesta plata… pitate li se šta su dobili i šta će dobiti nezaposleni. Humanost, briga za bliznjega?
    Ma, boli vas uvo za sve.

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 11. i 12. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Šelić Marčelo, pisac i muzičar

Čitam Danas zato što nisam od juče, a i vrlo sam zainteresovan za sutra.