Sindikati traže uklanjanje Fijatovog znaka

Ostavite komentar


  1. Uklanjanje znaka?????Zar predsednistvo i predsednik sindikata Kragujevca,nema bolji predlog ili resenje.Najzad i oni da se oglase.Gde su danima,nigde ih nema.A daaaaa,sezona odmora,treba nabaciti boju!!!!!!!

  2. Možda jedna lasta ne cini prolrce ali bar ga najavljuje. Sloga svih radnika u Srbiji je jaca od neshvatanja i pretnji naših politicara za ko je ste vi radnici srbije sammo neki broj u ostvarenju nekog iaginarnog BDP.

  3. Slažem se sa svim predlozima. Uklanjanje znaka predatorske firme sa počasnog mesta u gradu je pitanje dostojanstva svih Kragujevčana. Taj znak je simbol poniženja i eksploatacije Kragujevčana. Uklanje tog morbidnog simbola može biti početak da građani, radnici Kragujevca uzmu svoju sudbinu u svoje ruke. Slobodarski radnički pokreti su se rađali u Kragujevcu i Šumadiji.

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 11. i 12. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zdravko Šotra, filmski režiser

Danas čitam danas, Danas sam čitao juče i sutra ću čitati Danas zato što je to sve što nam je ostalo od dnevne štampe.