Siniša Mali: Plate u javnom sektoru rastu prosečno 9,6 odsto

Ostavite komentar


  1. Vidi se sa medjunarodne svemirske stanice: Doktore Mali, vrlo mali, to povecavas plate svojim glasacima, barabo. Ali, videces ti uskoro , 24 , uskoro!

  2. Trebalo bi definisati zakonski i „najniže garantovane penzije“, jer one su ustvari socijalna kategorija, tako da budu min. 1/3 prosečne neto plate. Takva penzija sada iznosi oko 15.000 i kada se plate računi i lekovi, ostaje samo za Gladovanje.

  3. sa ovim povecanjem jos niste vratili plate na nivo iz 2014.g. sram Vas bilo….vratite plate penzije i sve sto ste uzeli pa koji troskovi zivota sada a koji su bili 2014.g.

  4. prvo opljackate pa posle kao vracate stvarno strasno ne mogu da verujem pa se cudite otislo svo radon sposobno stanovnistvo ustvari VAMA je dobro I za VAS ce uvek biti…ko razmislja o narodu jos

  5. Radim u javnom sektoru, prekovremeno imam toliko sati da mesecima ne bih morala da dolazim na posao kada bi mi za to dali slobodne dane kad ih vec ne placaju!

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 8. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bojana Stefanović, glumica

Ako želite da podržite Danas i da podržite nezavisno novinarstvo u Srbiji, pravi način da to uradite je da se pretplatite i postanete član Kluba čitalaca Danasa.