Smanjenje nameta na zarade

Ostavite komentar

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

  1. Uvek priča o tržištu u samom žarištu. A tržište u Srbiji ne postoji u drugom vidu osim kao borba privilegovanih. Pravo pitanje glasi: zašto radnici ne dele višak novca sa gazdom ako dele svaki manjak. Zna se da su i do sada gazde plaćale doprinose na dobrovoljnoj bazi. Da nije tako ne bi razlika izmedju imetka i obaveza bila sve veća. Radnici bi taj višak vratili u promet, gazda sigurno neće. Mislim hoće, ali negde vani.

  2. O cemu se ovde radi: 1)"Povećnje neoporezivog dela bruto plate …" ili 2)"Povećnje neoporezivog dela bruto plate…"? To su dve kategorije koje jedna sa dugom nemaju veze. Prilicno apstruzno tj. zbunjujuce!

  3. ““Balkanska ruta““ – OVO JE GENIJALNO I OVAJ KOMENTAR TREBA SVI U SRBIJI DA PROČITAJU I DA GA SHVATE. ZASAD SU GA SHVATILI POSLODAVCI I SVE ČINE DA SIROTINJA NE UKAPIRA

Ostavite komentar

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Ekonomija

Naslovna strana

22. januar 2022.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Slobodan Georgiev, novinar

Danas čitam od prvog broja. Kada se pojavio ’97. posle protesta izgledao je kao nešto što nam treba i ostao je tu sve ove godine.