Srbija treća u Evropi po privrednom rastu tokom pandemije

Brz oporavak privrede nakon recesije zbog kovida u 2020. godini

Ostavite komentar


  1. Ono što AV iznosi pozivajući se na podatke Rep. statističkog zavoda o rastu BDP-a, iskreno toj instituciji, ništa ne verujem..Mislim da Miladin Kovačević, direktor RSZ fingira podatke za potrebe AV i ove vlasti SNS-a…Kako reče Vlada Bulatović:Statistika naša dika, što vlast poželi, ona to naslika…!

  2. @Dragu, ne mogu da tvrdim 100%, ali ne verujem da rzs krivotvori podatke, postoje neki standardi, a posledice bi bile katastrofalne.
    Problem je struktura gdp gde rast dolazi isključivo od stranih kompanija u Srbiji, taj rast nema nikakav uticaj na životni standard gradjana, takav rast gde celokupan profit na kraju ode u inostranstvo,ekološki problemi ostaju nama, a radnici rade za 300 do 500 eur ne znači ništa, može biti rast tako i 30% bez efekta ikakvog.

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Panović, novinar

Mislim da bi bilo krajnje pošteno i odgovorno da se ljudi koji zaista vole Danas učlane u Klub čitalaca Danasa.