Srbija već godinama kaska za Evropom

* Oko 90 odsto srpskog BDP-a čini potrošnja, javna i privatna
Prema rastu BDP-a nalazimo se među najgorima u regionu

Ostavite komentar


  1. Porebne su reforme zastarelog i nepravednog poreskog sistema koji nema stimulacija za firme koje isplacuju vece zarade a sa druge strane imamo firme sa visokim profitom a radnicima daju minimalac. I jos jedna kljucna stvar, drzava mora da garantuje 100% depozite privrede i gradjana u bakama a ne samo 50 hiljada evra, ima mnogo ljudi koji bi svoj novac i oporeziv i neoporeziv deponovali u nasim bankama ali se plase.

  2. SANKCIJE, RAT,5 OKTOBAR i sve to po želji drage vam AMERIKE ili ti DUBOKE DRŽAVE.

  3. Nažalost ovaj tekst oslikava našu realnost. Ali šta to vredi kada većina gleda i čita samo ružičaste laži režimskih (većina) medija. Ko se usudi da misli svojom glavom pa još i progovori o tome u društvu biva, automatski, izolovan, napadnut, optužen (za izdaju, laganje, neznanje …) ili u najboljem slučaju (najbezopasnije po njega) za ludog.

  4. Da u Srbiji sve loše funkcioniše i da nam je svaki dan sve lošije ne vide samo maloumni, članovi partije na vlasti koji su dobro plaćeni da urušavaju ovu jadnu Srbiju i mazohisti.

  5. Nije istina da "srbija već godinama kaska za Evropom". Istina je da srbija UVEK kaska za evropom. NIKAD je nije ni dostigla.

  6. Dokle više suša i zima i crne magije! Zar Hrvatska, Mađarska, Rumunija nisu imale sušu i zimu?!

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Stevan Filipović, filmski režiser

Da bismo bili savesni građani koji donose prave odluke na izborima, kao i u svim drugim sferama života, potrebni su nam jaki mediji.