Srbija Voz: Zbog prekida saobraćaja na barskoj pruzi moguć povrat novca za neiskorišćene karte 1Pruga, ilustracija Foto: Pixabay/Fotoworkshop4You

Kompanija Srbija Voz saopštila je danas da putnici mogu dobiti novac za vozne karte koje nisu iskorišćene zbog prekida saobraćaja na barskoj pruzi.

„Saobraćaj na pruzi Beograd – Bar privremeno je prekinut zbog železničke nezgode, iskliznuća iz šina teretnog voza 1. avgusta 2022. godine, pa je izmenjena organizacija saobraćaja međunarodnih vozova za Crnu Goru, kao i vozova iz unutrašnjeg saobraćaja, pa je za putnike na delu pruge između Priboja i Bistrice, u kom je železnički saobraćaj u prekidu,  organizovan autobuski prevoz i nastavak putovanja“, navedeno je u saopštenju.

Dodaje se da putnici, koji zbog nastale situacije, žele da odustanu od putovanja vozom, imaju mogućnost refundacije sredstava za kupljene vozne karte u iznosu od 100 odsto na prodajnim mestima u stanicama Beograd Centar i Zemun.

Novčana sredstva biće vraćena u gotovini ili uplatom na račun, po izboru putnika.

Večernji vozovi za i iz Bara neće u svom sastavu imati kola za prevoz praćenih automobila. Sve detaljnije informacije o eventualnim izmenama u redu vožnje i saobraćanju vozova mogu se pratiti na sajtu www.srbijavoz.rs.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari