Stamatović: Vratite prvo ono što ste porušili u Savamali

Predsednik opštine Čajetina najavio da će biti nastavljena gradnja gondole, bez obzira na to što je inspekcija naložila obustavu radova

Ostavite komentar


  1. Stamatovic treba da primenjuje zakon kao i svi ostali. Zasto bi njemu bila dozvoljena gradnja bez gradjevinske dozvole. Ovo mi lici na teranje inata Ministarstvu, kako bi ih optuzio da mu nedaju dozvola jer nije clan SNS.

  2. Neki ljudi misle da ako su predsednici opština nisu bogovi. Zakon važi za sve. Nema zaštićenih. Građevinska inspekcija mora da radi svoj posao. A Stamatović se primio opasno.

  3. Zakon o planiranju i izgradnji nije savršen, ali mora da se poštuje dok se ne izmeni. Bolje se potrudi da ga izmene, a ne pozivaš ljude da ga krše.

  4. Gondolu možeš da gradiš samo iznad svog zemljišta ,a ne i privatnog ,nije ovo divlji zapad !! A rado ćemo ti poslati udžerice ,koje su srušene u Savamali ,gradjene bez dozvola i koje su bile ruglo grada ,kao i romsko naselje ispod mostarske petlje !!!

  5. Овај човек није глуп, а прави се да је глуп и да не разуме како се издају грађевинске дозволе, са циљем да би се приближио обичним људима, а ради евентуалне кандидатуре за председника Републике.

  6. Klasicna kapmanja i klasicno podmetanje noge, sa razlogom nedostaje dokumentacija kako bi sebe predstavili zrtvom rezima i na tome neke poene politicke zaradili. Svima je u interesu da se ta gondola sto pre uradi.

  7. Kakve veze ima Savamala sa Zlatiborom? Ocigledno da za neke ima koji se stavljaju u opozicioni korpus, ali drzava je jedna ista za sve i u ovoj zemlji vaze zakoni koji se moraju postovati.

  8. Covek ide protiv zakona, inspekcije, Ministarstva i to javno kaze!? Ok mu je da gradi bez građevinske dozvole…pa ovaj slučaj je za sud i zatvor.

  9. Odakle ovom coveku ideja da gradi nesto bez dozvole i da organizuje radnu akciju jos,i mi gradjani za sve sto gradimo moramo imati dozvolu,sto je normalno,a on bi protiv drzave.

  10. Vidiš bato, sva autorska prava za nelegalnu gradnju ima Muamer Zukorlić…nemoj da te tuži…

Ostavite komentar


Ekonomija

Veliki broj falsifikovanih proizvoda na tržištu: Kako da ih prepoznate? 9

Veliki broj falsifikovanih proizvoda na tržištu: Kako da ih prepoznate?

Sa prazničnim periodom povećava se i potrošnja, čak i za 40 odsto. Nakon poslednjeg otkrića falsifikovanih proizvoda, potrošači će osim o cenama morati da vode računa i o kvalitetu namirnica. Marko Dragić iz Nacionalne organzacije potrošača rekao je za RTS da se može očekivati da je na tržištu u Srbiji veliki broj falsifikovanih proizvoda i da građani koji su ih uočili mogu da ih prijave tržišnoj i poreskoj inspekciji.

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Vasil Hadžimanov, muzičar

Danas su jedine novine koje nepristrasno izveštavaju o stvarima u zemlji i jedini prozor u istinu.