Stari vlasnici od države traže imovinu vrednu 13 milijardi evra

Strahinja Sekulić, direktor Agencije za restituciju, o postupcima za vraćanje oduzete imovine

Ostavite komentar


  1. 15%?! Pa nista, odoh da kupim stan od ovih krimosa na vlasti i da im ponudim 15% cene. Vidimo se u Strazburu bitange.

  2. Komunistički zločinci i njihovi potomci, kao i onaj što iz groba vlada, još jašu Srbiju. Glavni problem je UDBA.

  3. Zakon je kasnio 20 godina, sada ga šatro „sprovode“ već 10 godina, vraćaju 15% vrednosti na 5-10 godišnjih rata, ko ima vezu dobija u naturi (naravno i Crkva i jevrejska zajednica) ostali dobijaju mrvice, EU odobrava ovakvo postupanje… Dole država Srbija i EU.

  4. Bože slatki nabijem te na onu stvar. Pazi nebuloznu rečenicu: „VLASNICI traže od države“. Da li ova izjava jednog pravnika ima smisla ili je, sama po sebi nonsens? Po meni nema. Pazi, JA vlasnik a TRAŽIM od države????

  5. Ja bih uzela njegov stan od 300.000 evra, pa bih ga procenila na 60.000 i onda od te vrednosti dala 15% sto je ukupno 9.000 e, na 12 godina..
    znaci godisnje 750e onda smo on i ja kvit!

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Danica Vučenić, novinarka

Danas volim jer je nepoverljiv prema političarima i preispituje i sumnja u svaku informaciju.