Šteta od pandemije za srpsku avio-industriju 190 miliona evra

Očekuje se da država u Er Srbiju iz budžeta ubaci novih 60 miliona evra

Ostavite komentar


  1. Kad vođa i lažni dr Siniša Mali uzmu digitron Er Srbija će jedina u Evropi a možda i šire biti u plusu. Kako? Pa našim parama iz budžeta koje će se preliti Etihadu. Ovakav dobar aranžman Etihad nema nigde u svetu i zato još nije zbrisao.

    1. Etihad i Dubajćani su kod nas na procenat zaposleni. Naplaćuju držanje kulisa, da se Srbi ne dosete.

      1. Kako to da Lufthansa, British Airways, KLM, low cost kompanije svi režu troškove, šalju na prinudne odmore, otupštaju a zaposlenim partijcima u Er Srbiji lično predsednik drżave garantuje radna mesta. Optimalno saobraćaj neće biti ni 60% starog neka izvole i smanje troškove pa onda neka traże novac poreskih obveznika!

  2. Šta je sa 50 milijardi dolaza iznetih iz Srbije posle 2000-te. Te podatke sam čitao iz Američkih izvora. To se zaboravilo. Ja da sam vlast vratili bi ih u zemlji Srbiji do zadnjeg dinara.

    1. Podaci o 50 milijardi dolara su slicni nepostojecem gradu koji ste naveli.

    2. A koliko milijardi su 90’pokrali tvoji idoli, Milosevic, Seselj, Vucic, Nikolic, Dacic?
      Kad je krenulo propadanje?
      Koliko je drzava bila duzna 2000.,koliko 2012.,a koliko danas? Kad se zivelo bolje? ’90,ili’ 2000, ili danas?…. pamcenje i inteligencija kao zlatna ribica..
      Air Serbia je daleko neuspesnija firma od nekadasnjeg Jat Airways, znam sta pricam…. Air Serbia nije kompanija, to je projekat za ispumpavanje para iz budzeta i otimanje, i pre ili kasnije puci ce kao balon

  3. Ako je tacna procena Vujovica da Etihadovih 49% Er Srbije vredi 200-300 miliona onda po njemu cela Er Srbija vredi 400-600 miliona dolara. Kad je 2013 Etihad usao u Jat, tada je Jat bio na izdisaju i vredeo je samo desetak miliona, sto znaci da su po Vujovicu uvecali vrednost oko 50 puta. To je mnogo bolje od losih rezultata Vujovica koji je posle manje od 3 godine na celu Jata otpusten davne 2004. Niti se pokazao kao strucnjak dok je vodio Jat niti je sada 16 godina kasnije.

  4. „Šteta do kraje godine procenjuje se na oko 190 miliona evra. Štetu su pretrpeli kako naši aerodromi, pre svega „Nikola Tesla“ i „Konstantin Veliki“, tako i kompanija „Er Srbija“.
    A zaboravili ste na aerodrUm „Morava“ u Lađevcima, pa i on će izgubiti puno zbog onog leta od Kraljeva za Beč.

Ostavite komentar


Ekonomija

Veliki broj falsifikovanih proizvoda na tržištu: Kako da ih prepoznate? 8

Veliki broj falsifikovanih proizvoda na tržištu: Kako da ih prepoznate?

Sa prazničnim periodom povećava se i potrošnja, čak i za 40 odsto. Nakon poslednjeg otkrića falsifikovanih proizvoda, potrošači će osim o cenama morati da vode računa i o kvalitetu namirnica. Marko Dragić iz Nacionalne organzacije potrošača rekao je za RTS da se može očekivati da je na tržištu u Srbiji veliki broj falsifikovanih proizvoda i da građani koji su ih uočili mogu da ih prijave tržišnoj i poreskoj inspekciji.

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Nastić, di džej

Tokom svih ovih godina čitajući Danas naučio sam šta predstavlja nezavisno novinarstvo i koliko je to danas veoma retko.