Štrajkuju za neto platu od 36.000 dinara

BROJKA: Fijat u "minusu" od 1.760 automobila
Nastavljena obustava rada u kompaniji Fijat Krajsler automobili Srbija

Ostavite komentar


  1. Ne bojkotuje vas poslovodstvo fabrike već ova lopovska vlast. Biće vam teže nego je u početku izgledalo, ali ne smete da odustanete jer ako, ne daj Bože, popustite imalo, zgaziće vas sve za primer drugima.

  2. Ovo je dokaz da se ljudi moraju negde ujediniti i izboriti za svoja prava. Samo hrabro imate punu podrsku od cele Srbije.

  3. Praviti automobile, a imati trista evra platu to je zaista smesno, a moguce je samo kod nas. Zato pruzam punu podrsku radnicima Fijat Srbija da istraju u svojim zahtevima!

Ostavite komentar


Ekonomija

Veliki broj falsifikovanih proizvoda na tržištu: Kako da ih prepoznate? 10

Veliki broj falsifikovanih proizvoda na tržištu: Kako da ih prepoznate?

Sa prazničnim periodom povećava se i potrošnja, čak i za 40 odsto. Nakon poslednjeg otkrića falsifikovanih proizvoda, potrošači će osim o cenama morati da vode računa i o kvalitetu namirnica. Marko Dragić iz Nacionalne organzacije potrošača rekao je za RTS da se može očekivati da je na tržištu u Srbiji veliki broj falsifikovanih proizvoda i da građani koji su ih uočili mogu da ih prijave tržišnoj i poreskoj inspekciji.

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Gordana Bjeletić, novinarka

Dnevni list Danas su jedine profesionalne novine u Srbiji.