Struja u Srbiji od sutra skuplja 3,4 odsto

Ostavite komentar


    1. Struja, jel’ to ono za šta je ministar energetike pre nekoliko nedelja rekla da nema razloga da poskupi. Eto, poskupela je bez razloga. Sad znate.

  1. Cena struje je šarena laža. Zaboravlja se da jedino kod nas postoje tri tarife, zavisno od potrošnje. U drugim zemljama postoji jedna jedinstvena tarifa. Za upoređivanje sa drugim zemljama se uzima samo najjeftinija – zelena tarifa, a malo ko uspe mesečno da ostane samo u toj tarifi. U Austriji je struja jeftinija ako više trošite, a kod nas je drastično skuplja!? Stoga kada se priča o ceni struje, treba izračunati sve tri tarife. Struja je veoma skupa, naročito zimi! Ako seuzme u račun i crvena tarifa, struja je kod nas najskuplja na svetu!!!

  2. U kuci fiksno trosim po 349 kw,mesecno.Za potrošnju u 2020 sam platio 15% vise nego u 2019.godine.Struja je u tom periodu poskupela 3,5 %.Ko mi razjasni ovu dilemu plaćam mu letovanje.

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 19. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Nikolić, TV novinarka

List Danas je važniji nego ikada ranije. Kada ne bi bilo takvih novina, ne bismo ni znali kako prave novine treba da izgledaju.