Tabaković: Javni dug je ispod 60 odsto BDP-a

Ostavite komentar


  1. Kurs dinara precenjen. Izvoznici na gubitku, uvoznici trljaju ruke. Država na gubitku. Kada je dug bio 15 milijardi eura rekli ste da smo pod bankrotom. Sada kada je dug 30 milijardi eura mi cvetamo. Nepojmljivo je koliko lažete, ali sve vreme.

  2. Naprednima ne verujem ni kad mi današnji datum saopšte.
    Posle njih ćemo videti stvarne brojeve ali čini mi se da posle njih neće ostati kamen na kamenu.

  3. Pa svaka budala ume da se zaduži za 5 milijardi u jednoj godini i predstavi to kao povećanje BDP-a. Tim pre što suma zaduženja po obveznicama tehnički i nije ušla kao dug a „kreditori“ bemaju peavo da vas pitaju na šta bacate njih hov novac.

  4. Zamolio bih vas da prestanete da objavljujete ovakve fofografije i kako to da je juce javni dug veci nego danas . Sto se tice rezervi zlata samo bih vas podsetio da se u Srbiji, prema zvanicnim podacima, proizvede oko pet tona cistog zlata godisne. Neka je normalna proizvodnja zlata uspostavljena deset godina nakon II svetskog rata negde pedesetih to znaci da je proizvedeno minimum oko 250 tona zl.ata. Ako je na sve troskove i sve drugo otislo dve trecine treba da je ostalo minimum prekio sezdeset tona zlata. GDE JE ZLATO????

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Biljana Lukić, novinarka

Danas su profesionalne dnevne novine kojima može da se veruje.