Telekom: Kopernikus smo platili manje od 200 miliona evra

Dragan Đilas tvrdi da je Telekom Srbija platio čak 190 miliona evra za konkurenta u oblasti kablovske televizije i interneta

Ostavite komentar


  1. Klasična politička kupovima.Telekom Srbije više nikad neće biti što je bio a uskoro će biti na prodan i to Nemcima naravno.Živi bili pa videli!

  2. I Kopernikus i SBB, verovatno i još neki, kako se to kaže, provajderi, sve su radili, od početka na divljaka i na bezobrazluk. Konkretno, SBB je razvlačio kablove, po mojoj proceni, bez validne tehničke dokumentacije, svih živih potrebnih dozvola i tako dalje. Dalje, po našoj zgradi lupao je po hodnicima gde im je palo na pamet, razvlačili kablove kuda su hteli i po krovu i u samoj zgradi, pa kroz neke ventilace otvore, nikoga ništa nisu pitali i slično. Kad bi se ozbiljno pogledalo kako je sve izvedeno, svi ovi provajderi morali bi da POČNU ISPOČETKA, ali ovoga puta na zakonit način: tehnička dokumentacija, sve žive saglasnosti, koje od gradova koje od samih stanara, sve kako po zakonu dolikuje. I takvi, divljaci, napraviše imperije, koje se sada prodaju za stotine miliona evra…

  3. Kad sam video cifru jeza me je prosla….kakvih crnih eur 200m…ja ne mogu da verujem da ovo ovako olako prolazi….

  4. Drzavana kompanija kupuje privatnu kompaniju u vlasnistvu visokog funkcionera SNS-a. Skolski primer izvlacenja para iz drzave.

  5. Mislim da bi mnogo bolja kupovina bila da je Telekom kupio PKB, za mnogo manje para (120 miliona) baznu i stratešku imovinu i proizvodnju. Lično mislim da PKB vredi mnogo više od Kopernikusa. Takođe, platiti korisnika u Srbiji više od 450 evra je zaista vrlo čudno i ekonomski neobjašnjivo.

  6. Pre par dana je ukljcena vssa televizija i internet kd mene,znaci ovo je uzas,intrenet nemamo po par sati na dan a tv.samo se mesaju boje i koci sliku. Ukoliko sto pre ne resite ove probleme,raskidamo ugovor sa vama. Pozdrav. Topola Kragujevačka.

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 25. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bojana Stefanović, glumica

Ako želite da podržite Danas i da podržite nezavisno novinarstvo u Srbiji, pravi način da to uradite je da se pretplatite i postanete član Kluba čitalaca Danasa.