Kompanija Telenor lansirala je novi portal, Mojafirma.rs, namenjen poslovnim preduzetnicima u Srbiji, na kome će na jednom mestu biti informacije o pokretanju, ali i vođenju malog i srednjeg biznisa.

P { text-indent: 2.5cm; margin-bottom: 0.21cm; direction: ltr; color: rgb(0, 0, 0); line-height: 150%; widows: 2; orphans: 2; }P.western { font-family: „YHelvetica“; font-size: 12pt; }P.cjk { font-family: „Times New Roman“,serif; font-size: 12pt; }P.ctl { font-family: „Times New Roman“,serif; font-size: 10pt; }

 „Portal vodi tim stručnih autora, a predstavljaće centralnu bazu informacija koje su važne za pokretanje i razvoj posla u Srbiji – od procesa osnivanja preduzeća, preko pravnih, poreskih i knjigovodstvenih pravila i uputstava, sve do marketinga. Uspešni preduzetnici će redovno, putem sajta, davati savete za vođenje firme, a lako su dostupni i vodiči, u kojima su korak po korak objašnjene najvažnije operacije koje je neophodno preduzeti za svakodnevno funkcionisanje preduzeća“, kažu u Telenoru.

Dodaju da je posetiocima portala omogućeno da preuzmu najvažnije formulare, šablone ugovora, kalkulatore troškova, kao i mnoge druge korisne dokumente koji mogu pomoći da se administrativni poslovi završe brže i jednostavnije. Spisak korisnih sadržaja na portalu Mojafirma.rs biće upotpunjen intervjuima sa uspešnim preduzetnicima, koji će preneti svoje iskustvo na temu kako su uspeli i šta im je za to bilo potrebno. Mlade preduzetnike očekuju saveti koje zamke da izbegnu kada krenu sa poslovanjem, objašnjavaju u Telenoru, gde dodaju i da puštanjem u rad ovog portala žele da kao odgovorna kompanija doprinesu razvoju preduzetništva i kreiranju zdravog poslovnog okruženja.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari