TENT proizveo 200 miliona evra struje manje od plana

Najveća termoelektrana u Srbiji podbacila 17,5 odsto u 2018.

Ostavite komentar


  1. Odgovor ce da glasi: Javnost raspolaze pogresnim podacima. Najnovije analize pokazuju da je rezultat bolji nego ikada.
    Pitajte onog, koji vi je rekao da je saldo pozitivan… Da li je ekonomski saldo pozitivan? To zavisi od cene struje u izvozu i uvozu. Ako je kupljena struja narucena kratkorocno, onda zna da bude veoma skupa. Prema tome je pravo pitanje novac za koju je struja uvezena i izvezena.
    Sto se tice situacije u EPS-u…ona je jos gora. Direktnu odgovornost za to ima AVAV.
    Pogledajte Twitter nalog direktora EPS-a g.Grcic.

  2. Radnici u TENT ucenjiju rukovodstvo i državu. Plate su oko 1200€ za rad na 4 smene. Čistačice zarađuju oko 350€.

  3. EPS je Vucicev kadar unistio skroz od 2012 i ponosnog clana SNS vd Obradovica..koji je svojski zapeo..da unisti firmu..Posle 3 i nesto godine,Vucic ga je smenio..pa Grcic overava propast..Ne valja sto se Djilas sad slika sa tim istim Obradovicem,koji je u Skoplju..uteko..iz Srbije sa hrpom krovicnih prijava za sve muljaze koje je u EPS poradio..Zlo se pise,dobro biti nece

  4. A radnici u TENT -a, imaju nenormalne plate. Preko 150000 dinara mesecno. Drzava u drzavi.Hvale se jakim ucenjivackim sindikatom. Pa moj komsija vozac malog voza koji vuce ugalj je 2009 godine imao platu 109 000 dinara. Ej pre 10 godina . Sad ima 163000 mesecno. Avion ko da vozi. Ja sa fakultetom i kao nastavnik u Obrenovcu imam 54000.

    1. Druže treba onda ići voziti taj vozić. Nema on veliku platu već ti imaš malu. Što se tiče sindikata, to je izgleda jedini u državi koji radi ono što i treba da radi, a ne da deli zimnicu.

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Gordana Bjeletić, novinarka

Dnevni list Danas su jedine profesionalne novine u Srbiji.