Tepić: Režim u tajnosti sprema prodaju 20 odsto akcija Telekoma

Ostavite komentar


  1. Pa ovu infomaciju plasiraju po treci put. Po opoziciji drzava je prodala Telekom vec tri puta. Kako neko moze da veruje opoziciji, stalno pricaju/pisu da imaju informacije iz poverljivih krugova ali predskazanja se nikad ne ispune, zalosno.

  2. Е мој “миле”, требало би и ти да заплачеш. И твоје се коже ово тиче, деца ће ти бити слуге у рођеној земљи. Твоје СНСовце запитај, боље, како газдују друштвеном имовином!

  3. Toliko su nas Av-i četrdeset jedna televizija iskeširao da sada nema ni za plate nas zaposlenih.

  4. Sve što se govori glasno, obično nije jasno – jer ono što je jasno, ne govori se glasno!

  5. E moj Miloše,je li ti čekaš da se o budućnosti tvoje djece stara Marinika,Aleksić,Lazović,Ćutak,Lutovac…
    Baš im je sjajna perspektiva sa ovom izdajničkom bagrom

  6. E moj Budimire tvoja deca su vec osudjena nemaju buducnost.Vucic im je prodao zlato,bakar,gvozdje,vodu,vazduh ostali su samo ljudski organi.

  7. Pa neka prodaju ako će to biti bolje za državu i za korisnike! Ne razumem te „paranoje“ od bilo kakve promene. I ja bih volela da se vrati Dusanovo carstvo,ali…za sada ne može

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milena Minja Bogavac, dramaturškinja

Svojevremeno čitala sam sve dnevne novine u nadi da ću tako biti najobjektivnije informisana. Od 2013. godine do danas čitam isključivo Danas.