Tepić: Telekom pozajmljuje novac da bi isplatio plate, kompanija u dugovima

Ostavite komentar


  1. Kako objasniti da je rekla da je dug utrostručen, a on je negde oko 2,29 puta veći, na ovih podatak. Svakako, i to jeste mnogo, ali posle te laži, ne znam ni da li je ostatak istina. Na kraju, voleo bih da nam za sve stvari o kojima priča, da uporednu analizu današnjeg stanja i stanja 2012, jer građane zanima kakva je razlika između te dve vlasti. Podsetiću, Đilas je tada bio drugi čovek države.

  2. Ko god da se bavi marketingom tamo treba otkaz da dobije, isto tako ogranicenja da ako uzmem prepaid karticu imam samo 3g mrezu na raspolaganju… Sramota! I onda kao kupuj domace, pa hteo sam da uzmem karticu mts-a ali kad sam video kako privlace-odvlace ljude, izabrao sam telenor jer me ne uslovljava da uzmem postpaid..

  3. A šta to nju briga ko kome pozajmljuje novc za plate verovatno imaju dogovor šta to gospođi smeta

  4. Ja još nisam video i doživeo tako glupu i lažnu opoziciju ceprka kopka diže samo prašinu a ništa još nije dokazala.

  5. Iako nisam redovan posetilac vaseg sajta, zelim da vam cestitam na tome sto ne objavljujete, na stotine nesuvislih komentara kao ostali.

  6. Duguju dosta, a to svako ko radi sa njima zna. Nije javno jer još uspevaju da redovno isplaćuju plate ali izgleda uskoro ni to neće moći, paviše neće moći to da sakriju.

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Nikolić, TV novinarka

List Danas je važniji nego ikada ranije. Kada ne bi bilo takvih novina, ne bismo ni znali kako prave novine treba da izgledaju.