Tetkica iz beogradske gimnazije o izgubljenom sporu protiv države: Čekamo da nam odobre plaćanje na rate, bojimo se da idemo u Strazbur

Ostavite komentar


  1. Ovo spada pod SNS kriminal i treba da ostane beleska o ovome, jednog dana cemo kao narod morati da vracamo sve i ispravljamo toliko nepravde nanete od strane Vucica i njehove lopovske mafije

  2. I moja komšinica, inače spremačica u pošti je bila na bolovanju zdog reumatski iskrivljenih prstiju i dobila otkaz. Tužila firmu i mora da plati više od 1000€. Napredno!

  3. Samo vi slušajte „stručnjake“ i verujte liberalima koji misle da im niko ništa ne može, advokati trljaju ruke jer će biti para. Sad kad je VKS oborio tih nekoliko presuda odjednom i advokati odjednom znaju da je besmisleno ići na Strazbur, toliko o dobronamernosti onih koji su te ljude navukli na tanak led i uvalili u troškove sudskog procesa.

  4. Тако је државо ! Мази и пази будале, кримосе и купце диплома, а према сиротињи – само оштро и без милости.

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 28. mart 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Vasil Hadžimanov, muzičar

Danas su jedine novine koje nepristrasno izveštavaju o stvarima u zemlji i jedini prozor u istinu.