Totalna obustava rada u Zastavi oružju od sutra

* Oružari zahtevaju ostavke ili smenu Nadzornog odbora i poslovodstva

Ostavite komentar


  1. Izgleda da je zaista došlo vreme da ne samo oružari nego svi do kosti ojađeni radnici u Srbiji, uzmu motke u ruke i bar malkice počnu da „nameštaju rebra“ osonim siledžijama zvanih „menadžment“!Ako ne danas, već koliko sutra će ih glad naterati na to. Ili momenat kada AV rasproda, pokloni, proćerda, omogući pljačku isl. i poslednjih srpskih resursa. Banja i oranica, šuma, vodotokova i jezera…

  2. Slične priče o neopravdanosti radničkih protesta, tipa – nije tako strašno, mi ćemo uskoro ugovoriti poslove…, politička pozadina protesta i sl., pričali su direktori nekih firmi. Pa ipak, mnogo radnika se po propasti tih firmi našlo na ulici. A rukovodstva odoše u druge firme da pričaju o političkim pozadinama protesta.

  3. Sve mi se čini da je sve bliži trenutak kad moraju da se dignu „Kuka i motika“jer ova banda na vlasti je izgubila osećaj za pljačku pa su se toliko osilili da se ne boje ničega.Ustaj narode,padaj silo i nepravdo.

  4. Treba da radnici pocnu proizvoditi traktore i kombajne a ne oruzje.
    Mir i tolerancija i dosta je bilo ubijanja i ratova. Treba se okrenuti obradi zemljista koja je najbolja garancija buducnosti drzave.

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Minja Miletić, TV novinarka

Svaki novi dan počinjem čitanjem dnevnog lista Danas.