Tri miliona građana se prijavilo za pomoć od 60 evra

Ostavite komentar


  1. Ovo nije nikakva pomoć, ovo je najviši nivo sistemske korupcije gde se iz budžetskih sredstava, kroz povećanje javnog duga, potkupljuje biračko telo, bez ikakvog socijalnog kriterijuma.

  2. Eto zgodne teme za ispitivanje stanja u drustvu.Kako za darovatelje tako i za one koji milostinju ne odbijaju.

  3. Ne kažu džabe čega se pametan stidi time se ludi diči. Treba da vas je sramota što uopšte ponižavate ove jadne ljude deleći po 30 eura, vitamine, pakete ko glasa za SNS itd. Toliko o „zlatnom dobu“ kada je ljudima potrebno 30 eura. I na kraju vaša lista se zvala 577 za našu decu, gde beše 30 eura za vašu decu. Nema oni ne glasaju.

  4. Ovaj nesrećnik je sav ushićen što se tri miliona duša bori za mrve sa njihovog stola! Tužno i jadno!

  5. Veci pakao od ovoga gde i kako zivimo nam ne treba. Gore ne moze.

  6. Malopre je majka bila do banke da uzme tih 30 evra i tamo je saznala da joj je od tog iznos banka skinula 400 dinara uz objasnjenje da je tako naredjeno,bez nekih daljih obecanja.I sad se pitam dal’ smo mi gradjani ove zemlje ili taoci.

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Andrej Josifovski Pijanista, arhitekta i vizuelni umetnik

Danas čitam danas, da se ne bih osvrtao sutra.