Koliko koštaju gotova turšija i ajvar, a koliko kad se spremaju u domaćinstvu?

Ostavite komentar


  1. napišite i jedan članak koliko to košta kad se sprema u inostranstvu (jer sve što naše i HR firme prodaju kao svoje dolazi iz Sev. Makedonije)

  2. Krastavčića koliko hoćeš na pijaci i nikad jeftiniji,to se bar lako stavi u tegle.Ajvar kad sam pravio sa paprikom od 30din kilo pre pet godina izašla me tegla 100 din.Znači puta 3 u odnosu na cenu paprike.

  3. Ja razumem i potrebu za klikovima i potrebu za finansiranjem, ali da bas napisete u naslovu „a koliko kad se sprema u domacinstvu“ i onda kraju vesti samo jedna receneca da je to tesko proceniti, je vrhunac bezobrazluka. Godinama sam vas pretplatnik, ali bas preterujete.

  4. Domaci ajvar najbolji po kvalitetu je mene kostao 500 din.po tegli, (samo paprika,bez patlidzana)znaci isplati se,i dobija kvalitet.

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 11. i 12. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Andrej Josifovski Pijanista, arhitekta i vizuelni umetnik

Danas čitam danas, da se ne bih osvrtao sutra.