U evropskim prestonicama ni traga od novogodišnjeg sjaja

Poslušali smo Gorana Vesića i prošetali do Londona, Budimpešte i Moskve i uverili se da su njegove tvrdnje netačne

Ostavite komentar


  1. Opet ovaj ‘Danas’ burgija gde ne treba!? … Pa dobro, zar ona makiavelijanska izreka; ‘Hleba i Igara’ nije izmisljena jos u Starom Rimu da bi se otupeli, polugladni i primitivni puk zabavio svetalcima i pevajucim fontanama?! Zar ne shvataju da posle corbe od klot krompira i odgledane epizode ‘Farme’, vucicev glasac hoce da se proseta dzadom ispred kuce i vidi kako nesto zmiga, … pre nego sto produzi na glasacko mesto, … jer Imperator ocigledno misli na njega u pauzama potpisivanja u Briselu i poklanjanja PKBa svojim arapskim poveriocima?!

  2. U Saveznoj Republici Nemackoj (BRD) se postavljaju ukrasi i rasveta na ulicama u vreme Weihnachta ( Bozicni praznici) 25 decembra i ostaju za novogodisnje praznike. Tako da je zaista dosta foliranja i blefiranja aktuelne vlasti koja smatra svoje podanike nepismenom ruljom.

  3. Vičić laže da perači prozora ginu na 10s a Vesić laže o novogodišnjoj rasvetu u evropskim prestonicama. Dajte ostavke ljudi!

  4. Ljudi ako je velicina grada raylog da se sa montažom novogodišje rasvete započne u toku leta, treba razmisliti da se iz istog razloga već od 15 septebra baci so na ulicama, jer zima samo što nije stigla.

  5. Šta se sad diže neviđena prašina oko kićenja grada kad jedna te ista firma sigurno od 2005 kiti grad. Kad je bio Kostunica predsednik vlade, pa sve do danas. I verovatno 2018 će ista firma da kiti grad, a možda proda i još skuplju jelku gradu. Pozdrav iz Pariza

  6. Slična situacija je i u Kanadi! Juče sam ušla u moju omiljenu prodavnicu Costco i doživela šok – okićene jelke, Deda Mraz, irvasi, lampioni na sve strane…. Nismo sami – da znate! Nina

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 8. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Danica Vučenić, novinarka

Danas volim jer je nepoverljiv prema političarima i preispituje i sumnja u svaku informaciju.