U Juri posle štrajka dobili maske

Kakva je zaštita i položaj radnika u stranim kompanijama u Nišu u vreme pandemije korona virusa

Ostavite komentar


  1. Lepo je sto se drzava pobrinula a zastiti fabricke radnike,a kada ce na red doci zdravstveni i drugi radnici u bolnicama,koji nemaju maske? Gledam juce jednu eksponenticu Vlade,VD direktorku nase najvece psihijatrijske bolnice kako nam deli savete,a nije se potrudila da svojim zaposlenim nabavi osnovna zastitna sredstva. Na svako pitanje odgovara pretnjom,pa ljudi ne smeju ni da pitaju. Mislim da nije najvaznija mera zatvoriti ljude u kuce,kada oni koji moraju da rade nemaju nikakvu zastitu.

  2. U Leskovca sve fabrike rade (yura, Jeanci, aptiv), maske nemaju, o prekidu rada niko ne sme ni da pomisli. U yuri su pominjali i radnu subotu 21.3. Hoce li neko da reaguje od zvanicnika ili ih i dalje ignorisu??

  3. Trebalo bi evidentiragi sve firme koje se u ovoj nesreci sramno ponasaju prema svojim radnicima i bojkotovati ih zauvek a kada se ovo zavrsi uciniti sve da odu iz Srbije zauvek.

  4. sto dopustate da vas maltretiraju ti robovlasnici / treba vam samo malo hrabrosti da im poakzete / to je banda kukavica

  5. „Radnici Jure u Nišu, koji su prekjuče obustavili rad na sat vremena, u znak protesta zbog nepreduzimanja zaštitnih mera od novog korona virusa, juče su radili.“ Čitajući ovu rečenicu stiče se utisak da su radili – u znak protesta! Stavljen je zarez na pogrešnom mestu i rečenica je promenila smisao.

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 3. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Vidojković, pisac

Danas su jedine normalne dnevne novine u zemlji. Kad bih čitao nešto drugo potpuno bih poludeo.