U Kragujevcu sutra počinje 14. Međunarodni sajam lova, ribolova i lovnog turizma 1Arhiva Foto: BETAPHOTO/MILAN OBRADOVIĆ

Na Šumadija sajmu u Kragujevcu sutra će biti otvoren 14. Međunarodni sajam lova, ribolova i lovnog turizma „Kraguj M“, na kome će učestvovati oko 30 izlagača iz Srbije, Rumunije, Republike Srpske, Nemačke i Severne Makedonije.

Kako je najavljeno, na sajmu će biti predstavljeni noviteti u oblasti lova i ribolova, a posetioci će moći da dobiju savete i čuju iskustva sa lovišta od evropskih i svetskih stručnjaka.

Jedan od izlagača na sajmu biće kragujevačka fabrike „Zastava oružje“ koja je danas najavila da će izložiti reprezentativne artikle iz svog lovačkog i sportskog programa.

Oni su ove godine predstavljeni na najvećem evropskom sajmu lovačkog i sportskog oružja „IWA 2024“, gde su posebnu pažnju privukli poluautomatski lovački karabini, puške za dalekometno streljaštvo i lovački karabin Lapua Magnum.

Sajam, koji će trajati do 2. juna, organizuje preduzeće „Meteor Still“ iz Kragujevca, u saradnji sa Šumadija sajmom i Lovačkim savezom Centralne Srbije, a pod pokroviteljstvom grada Kragujevca.

Radno vreme sajma je od 9.30 do 19 časova.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari