U Leoniju čija je radnica preminula, zaposleni prinuđeni da ostaju posle radnog vremena ako ne ispune „target“

Ostavite komentar


  1. Kada su to sindikati bili na strani radnika? Uvek su na strani poslodavaca zbog sitnih benefita.

  2. Zlo su ovi naši šefići „menadžeri“, janičari,ulizice i uvlakači.

  3. Kod mene u firmi stave te u preraspodelu 6 meseci, posle 6 meseci ti isplate višak sati (što potpišeš kao da si saglasan) pa te opet stave u preraspodelu.

    Šta ima da se preraspoređuje rad, plati koliko sam radio i ćao.

  4. Ako je poginula od posledica povrede na radu onda njena porodica ima pravo na znacajnu finansijsku odstetu. Znam da ovo nece vratiti zenu ali ce makar finansijski ublaziti posledice njene smrti.

  5. Sve su iste fabrike kablova,tako je i Yaziki Šabac,liderke od 25.godina maltretiraju radnike zato imaju platu 1000€.

  6. Odmah uhapsiti odgovorne pod optuzbom ubistvo iz nehata. Ako teras nekoga na ropski rad moras biti svestan da je moguce da taj neko i umre. Isto kao kad sednes u kola pijan, sa predumisljajem vozis u takvom stanju u kojem mozes izazvati udes sa smrtnim posledicama.

  7. Predsednik kaze da se mora raditi i nedeljom. On stalno radi i muci se, 24 sata, 7 dana u nedelji i sve stigne, a ovi kukaju, samo motaju kablove i nista vise. Jos su i prijavljeni i plate dobijaju nezahvalnici.

  8. Promenite zakon o radu!!!Hocete u evropu a radnik vam nema nikakva prava!!.Sramota.Sto se tice leonija tezak je to posao.Muka

  9. Dok god menadzer moze da bude Dalibor a lider nepismeni Bojan, nema Leoniu spasa.

  10. Ljudi moji svugde isto u svim stranim firmama. Ali nisu Nemci krivi oni nemaju pijma sta se radi nego nasa bagea. A da je sve ovo tacno sto se pise jeste sigurno.

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 16. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Šelić Marčelo, pisac i muzičar

Čitam Danas zato što nisam od juče, a i vrlo sam zainteresovan za sutra.