U Zastavi oružju šest meseci kasne doprinosi PIO

Ostavite komentar


  1. Vidi vidi. Plate uplacene, sin zaposljen strasno. Opet panika pred sudjenje. Ilicu dobices otpremninu ne brini. A uvazeni Novinar tekstopisac ili prosledjivac teksta neka malo obrati paznju na gramatiku.
    Inace brat ovog novinara lokalni krimos koji je narodu ciglu prodavao uz batine. Radovanovicu gde sve rucas o trosku radnika u Ilicevoj reziji pretplate. Sada ce mo i o tebi malo pricati polako. I naravno da se direktor tako nistavnim kriminogenim licima nece javljati.
    Uzivajte drugari zaposljavajte decu i pljujte fabriku dok narod koji placa kiriju Ilicu ne moze nikoga da zaposli. Bruka fuj…

  2. E Srbijo napacena kada polupismeni busaci koji su minulih godina unistili fabriku pisu o ljudima koji se za nju bore. Nije mi poznato da je neko od rukovodstva i nadzornog odbora koga ocigledno mrzite zaposlio bliznjega svoga. Ilic Dragan predsednik sindikata je zloupotrebom sluzbenog polozaja kao clan kriznog staba u vreme KORONE(EJJ…)zaposlio sina u Zastavi oruzje. Sto ga u EPS-u ne zaposli ako je tamo bolje. Olosu izdao si i prodao nase sindikalne ideje. Svoje i Kacicine zaposljavas bruko. Radovanovicu novinaru placas kafanske racune. Zasto je zbog tvojih neopranih para Mala Avala bila zatvorena.? Gde idu mukom zaradjene pare radnika ulozene u sindikat. Koga sve osim Kacice Ilicu finansiras. Kazi svom clanstvu uvazeni lideru sindikata. Bruko nevidjena

  3. Da li se Radovanovicev brat bavi prodajom cigle kao nekada Knezevic u Sarajevskoj. Novinarski olosu objavi ovo jer ovo ide u sve novine kao i kafane gde odsedas o Ilicevom trosku od para zastavinih radnika. Ajde imaj petlju oa objavite demokratske novine Danas. Ako vi necete drugi ce i to mnogo opsirnije

  4. Da li je racna informacija da je sva ova kampanja rezultat Ilicevog straha od sudjenja za nasilnicko ponasanje koje ga za neki dan ceka. Sta ce jadna Kacica i Novinar Zoran Radovanovic kad Ilic ode. Ko ce da ih finansira….

Ostavite komentar


Ekonomija

Veliki broj falsifikovanih proizvoda na tržištu: Kako da ih prepoznate? 10

Veliki broj falsifikovanih proizvoda na tržištu: Kako da ih prepoznate?

Sa prazničnim periodom povećava se i potrošnja, čak i za 40 odsto. Nakon poslednjeg otkrića falsifikovanih proizvoda, potrošači će osim o cenama morati da vode računa i o kvalitetu namirnica. Marko Dragić iz Nacionalne organzacije potrošača rekao je za RTS da se može očekivati da je na tržištu u Srbiji veliki broj falsifikovanih proizvoda i da građani koji su ih uočili mogu da ih prijave tržišnoj i poreskoj inspekciji.

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelisaveta Seka Sablić, glumica

Čitam Danas jer se ne bavi tabloidnim lažima.