Udaljen s posla zbog izjave Danasu

Poslovodstvo Ravnaje dva puta se oglušilo o odluku Ministarstva rada u slučaju Milenka Simića

Ostavite komentar


  1. Napravite racun za ovu porodicu ili SMS broj na koji mogu da se salju uplate. Pa da vidimo da li je Srbija na strani bahatog poslodavca ili ugnjetavanog sindikalca? Smatram da toj porodici treba hitno pomoci jer se bore za prava ne samo zaposlenih u Ravnaji vec i za ostale, za sada, ucutkane radnike koji ce mozda naci inspiraciju u ovoj borbi „Davida protiv Golijata“.

  2. I koliko je zaposlenih u toj firmi podržalo čoveka koji se bori za njihova prava i zbog toga je nastradao i njegovu ženu kojoj je donela otkaz sama ta čunjenica što je njegova žena. Koliko njih je potpisalo bar neku peticiju, da ne pominjem pretnju štrajkom ili sam štrajk. Nije niko, to je ono što je najporaznije, nije to u duhu ovog slobodarskog naroda. Svi su sagnuli glave i setili se drevne mudristi dasagnutu glavu sablja ne seče i da ne može šut sa rogatim. A niko se nije setio da šut ne može sa rogatim upravo zato što su oni takvi. Dati takvom narodu da sam sebi bira vlast je najsigurniji put u propast.

  3. Nema nikakve šanse da bi ostao kod tih fašista da radim, pa leba nemao. Prvo taj robovlasnik aonda takozvane „kolege“ kakve ne bi poželeo ni preko nišana da gledam. Pa nisu u logoru neće biti streljani još dotle nije došlo. Kad vidim ljude kakvi su nemam problem sa gazdama i sa vlasti, jer smatram opasnijima te koji su tu, i koji mogu ko zna šta da urade da se dodvore šefovima.

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Miloš Timotijević, glumac

Čitajte Danas, mislite svojom glavom.