Udruženje potrošača Efektiva: Građani da ne odustaju od tužbi banaka zbog naplate troškova kredita

Ostavite komentar


  1. Ja sam izgubio spor i sad treba da platim mog advokata, troskove sudu, advokata banke…
    Lako je Efektivi da prica kad nije njihov novac u potanju.
    Dejane ne zavaravaj narod, ja platih naivnost!

  2. I ja ima primjedbu na Direktnu banku koja mi po drugi put podmeće falsifikovanu menicu iako je Sud doneo odluku u moju korist gde kaže da se sve preduzete radnje ukidaju banka me i dalje drži u kreditnom birou više od 3 god pa koju kaznu banka zaslužuje sramota

  3. @Ilić Ljiljana… Banka je verovatno i obustavila sve radnje, ali će negativan izveštaj u kreditnom birou ostati jer mu je to i poenta. Da budući zajmodavac ima uvid u vašu kreditnu istoriju, i vaše navike da ugovorite jedno, a onda na sudu potražujete drugo… E, kad advokati, i sa njima razne Efektive, budu smislili način kako da nateraju jednu ugovornu stranu (čitaj banku) da protiv svoje volje udje u oblagicioni odnos (sto je pradoksalno samo po sebi jer je obligacija SAGLASNOST dveju volja da udju u pomenuti odnos) onda cete ponovo biti u mogucnosti da uzmete kredit… Sto je najgore, gotovo da sam siguran da ce u jednom trrnutku napasti i kreditni biro kao instituciju na domacem trzistu, verovatno ga i svesti na beskoristan papir jer nece pruzati ni blizu potrebne informacije, pa cete onda placati stope od 15%…ali ako, i treba, jer nas narod nikad nije bio dovoljno pametan da od drveta vidi šumu…

  4. Ja imam problem jer sam prošle godine dobio spor sa bankom zbog obrade kredita. Danas mi je stiglo rešenje da je dobijeni spor poništen i moram da platim sve troškove, bez prava žalbe, u roku od 8 dana. Preko 50000 din. I kome ja sada da se žalim?

Ostavite komentar


Ekonomija

Radnici ŽIT-a u ponedeljak i utorak protestuju ispred Vlade Srbije 8

Radnici ŽIT-a u ponedeljak i utorak protestuju ispred Vlade Srbije

Nezadovoljni zbog toga što mesecima ne primaju lične dohotke radnici Železničkog integralnog transporta, predvođeni predstavnicima Sindikalne organizacije ŽIT Beograd i Asocijacije slobodnih i nezavisnih sindikata ŽIT-a, u ponedeljak i utorak u periodu od 10 do 12 časova potestovaće ispred zgrade Vlade Srbije u Beogradu.

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Vidojković, pisac

Danas su jedine normalne dnevne novine u zemlji. Kad bih čitao nešto drugo potpuno bih poludeo.