Unija pekara: Uvoz hleba, višak pekara i nepostojanje zanatske komore glavni problemi

Ostavite komentar


  1. Uvoz hleba, Lidl je kriv, a stzo se stavlja industrijska kancerogena mast u hleb i pecivo u privatnim pekarama, to nista.
    Smeta sto Lidl ima odlican i zdrav hleb i ne prodaje otrov.
    Uvoz ma kako da ne, samo se laze.

    1. Da su pekare pekli hleb kako treba nebi trebao da se uvozi.Zahvaljujuci Lidlu dobili smo bolji kvalitet Hleba.

  2. Vi bi za pocetak mogli da pocnete da pravite hleb koji je jestiv, pa tek onda da kukate na druge. 90% hleba koji se prodaje kod nas je totalno nejestiv, nije ni za pse.

  3. Lidl prodaje zdrav hleb, a pekari smece punjeno otrovnim, kancerogenim, aditivima. Dajte pekarima, kao i taksistima po minimum 10.000, 00 evradi godisnje.

  4. Dok nje došao LIDL i izneo hleb sa semenkama koje vidiš i uživaš u ukusu, zaista integralni a ne ofarbani, ciabatu sa pravim maslinovim uljem… nisam mogla da kupim ukusan hleb a da ne košta kao specijalitet u kafani. I ko se žali – prevaranti od domaćih pekara koji varaju na gramaži hleba, farbaju testo u braon pa prodaju „integralni“ a šareni hleb , u preskupa peciva guraju industrijski margarin , veštačke ukuse i mirise koji izazivaju alergije, kancere…najveća ironija je tzv.narodni hleb od 40 dinara a koji je apsolutno bezvredan. sa žilavom korom i belom , bezukusnom masom koja se mrvi, prava metafora za narod koji spolja liči na narod a iznutra je veliko ništa.

    1. Bravo! Jezgrovito i tačno. Kada god mogu kupim u Lidlu fantastičan hleb sa semenkama koji može da se jede i nekoliko dana za razliku od domaćih koji se teško jedu i kada su sveži. Italijanski dvopek koji takođe prodaje Lidl je fantastičan i neuporediv sa bilo kojim iz domaće proizvodnje. Domaće hlebove ne kupujem već godinama jer su se pokvarili nekada dobri hlebovi kao Beogradski ili Lazarov. Kupila sam malu pekaru i sada pečem svoj hleb i po svom receptu. Bez hemikalija i dodataka. Sa ukusom pravog hleba.

  5. „Bakin hleb“ iz Lidla se ne može porediti sa nazovi hlebom koji vi pečete trudeći se da „zavrnete“ mušteriju koliko god je moguće.

  6. U jednoj Pekari kupio sam CRNI Hleb,kada sam komad stavio u posudu sa
    Vodom,dobila je Braon Boju.

  7. Naravno da im ne trebaju visokokvalifikovani pekari. Ali im trebaju niskokvalifikovani robovi za 250 € mesecno?!
    Nikada nauciti necemo, …

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bisera Veletanlić, muzičarka

Danas je list koji je društvu apsolutno neophodan. Šteta što nema više listova poput Danasa.