Aleksandar Obradović, v.d. direktora Elektroprivrede Srbije, predložio je niz mera kako se u narednim obračunima ne bi ponovile greške. On je na jučerašnjem sastanku direktorima elektrodistribucija naložio da najkasnije do 1. februara smene odgovorne za ove propuste.


Obradović je naložio je smenu: pomoćnika direktora za ekonomiju poslovanja u Elektrodistribuciji Beograd, kao i direktora Direkcije za informatiku i telekomunikacije i rukovodioca Pogona „Beograd“, zatim u distribuciji Jugoistok direktora Direkcije za trgovinu električnom energijom, direktora Centra za informacione tehnologije, u distribuciji Elektrosrbija direktora Direkcije za trgovinu električnom energijom, u distribuciji Centar direktora Direkcije za trgovinu električnom energijom, a u Elektrovojvodini direktora izvršne funkcije za poslovni sistem.

Obradović je istakao da ovo nije konačna analiza rada distribucija i da će se kontrolisati rad svih rukovodilaca koji su odgovorni za procese rada, kako bi kupci dobili račune čija se ispravnost ne može dovesti u sumnju.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari