Siniša Mali otkrio da li se nastavlja nagradna igra "Uzmi račun i pobedi" 1Foto: Lj. B.

Ministar finansija Siniša Mali potpisao je danas ugovore sa dobitnicama dva stana u Beogradu, izvučenim u poslednjem, petom kolu drugog ciklusa nagradne igre „Uzmi račun i pobedi“ i tom prilikom za narednu godinu najavio nastavak nagradne igre.

„Završen je i drugi ciklus nagradne igre „Uzmi račun i pobedi“. Podelili smo deset vrednih stanova, ali ono što je mnogo važnije je da smo podigli svest građana oko toga da treba da uzimaju fiskalne račune“, rekao je Mali.

Podsećajući da je drugi ciklus nagradne igre završen, ministar je istakao da su u toku pripreme da se sledeće godine krene sa novom nagradnom igrom „Uzmi račun i pobedi“.

Siniša Mali otkrio da li se nastavlja nagradna igra "Uzmi račun i pobedi" 2
Foto: B. C.

„Hoću to već sada da najavim tako da građani nastave da skupljaju fiskalne račune, jer idemo sa još jednom nagradnom igrom naredne godine kako bi se zajedno izborili sa neizdavanjem fiskalnih računa i sivom ekonomijom“, rekao je Mali.

Što se tiče nagradnog fonda, kao i u prvom ciklusu, i sada je, od 14. oktobra, kada je počeo drugi krug pa do 11. novembra kada je održano poslednje izvlačenje, tokom pet kola,  podeljeno ukupno deset stanova u Beogradu – šest u naselju Zemunske kapije i četiri u Bloku 63 na Novom Beogradu.

Ukupna vrednost nagradnog fonda iznosila je 1.682.035,07 evra.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari