Većini radnika u Krušiku plate smanjene za 8.000 do 10.000 dinara

Potpisan novi Kolektivni ugovor u Krušiku

Ostavite komentar


  1. Eto sad prodajete „legalno“ oružje bez „afera“.
    I koliko ste „prodali legalno“.

    1. Pa? I treba. Koliko njih „odrzava“ fabricki krug? Koliko je podobnih fiktivno zaposleno? Cutali na afere? Kod privatnika svi idite, pa radite za minimalac.

  2. Imate uzbunjivača, on će vam nadomestiti razliku.
    Lepo kažem ljudi ne gurajte nos gde se ne razumete kako funkcioniše stvar. Da su lopine u Koruptivnom krugu velikih razmera tu nema sumnje ali sa takvima rade i tako rade.

  3. Златно доба ко не проба, кајаће се, све до гроба! Пре неки дан сам чуо вест да је у ЕПС-у ненаменски потрошено 400 милиона евра! Што ће рећи, вероватно, украдено. Можда ће ово смањење плата бити да би се купиле вакцине? Жао ми је људи који ништа не могу да ураде.

  4. Da me je neko pitao u vreme trajanja tz.“afere“, rekao bih Vam da Vas ovo ceka…losi su Vam bili savetnici…sada trazite pomoc od njih, a prvo od ovog dnevnog lista ciji tekst i komentarisem. A sve sam ovo predvideo i komentarisao, ali nije objavljeno.

    1. Tuzno i pogresno je misliti da bez „afere“ ne moze da se proda neki proizvod.
      Mozda se treba zapitati koji je kvalitet proizvoda i uticati na kvalitet i efikasnost proizvodnje… Na kvalitet i obucenost radnika…
      Samo tako moze se biti konkurentan na svetskom trzistu i dobiti ugovori.

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Nikolić, TV novinarka

List Danas je važniji nego ikada ranije. Kada ne bi bilo takvih novina, ne bismo ni znali kako prave novine treba da izgledaju.